BMW Luxury Touring Community banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #1
Hi guys my reverse has been working fine , ive been doing some maintaince and had my top box off the bike was ticking over , i was diconnecting the barrel plugs for the top box wen buy mistake i unplugged the wrong one and the bike stalled , i then reconnected it and heard a bit of a crack the bike started fine i checke all fuses as i thought it must have blown a fuse but they was fine i now when put it in reverse i just get a flashing r on the dash and nothing else no reving when starter pressed i now know the plug i undid was connected to the reverse module , now im at a loss any help and sorry for the long post 🙏🙏
 

·
Registered
Joined
·
4,324 Posts
Hi guys my reverse has been working fine , ive been doing some maintaince and had my top box off the bike was ticking over , i was diconnecting the barrel plugs for the top box wen buy mistake i unplugged the wrong one and the bike stalled , i then reconnected it and heard a bit of a crack the bike started fine i checke all fuses as i thought it must have blown a fuse but they was fine i now when put it in reverse i just get a flashing r on the dash and nothing else no reving when starter pressed i now know the plug i undid was connected to the reverse module , now im at a loss any help and sorry for the long post 🙏🙏
I am not a reverse module specialist but plugging in things with power applied is not normally a good thing especially when you hear a crack. I would start looking for a new module on ebay as soon as the ones who know more about these things chime in and you get some possibly better advise with some things to check.
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #3
Not sure if there is a fuse or a relay attached to the module or its inside the module i read there was one under the tank but unsure
 
1 - 4 of 4 Posts
Top