BMW Luxury Touring Community banner

1 - 18 of 18 Posts

·
Registered
Joined
·
105 Posts
Discussion Starter · #1 ·
My bike is stuck and the shift linkage is probably broken. The neutral light is on and
the bike will not go into gear and will not start. Anyone here with a spare linkage? Any one know enough about this (usually common) problem to give my bike a quick look?
David Gold cell 626-926-5626.
 

·
Registered
Joined
·
2,176 Posts
if you're looking for spare linkage for an LT, I have some. I'm about 12 miles from Redmond. Let me know if you need what I have. You'll also need to let me know if you have the tools.
Frank 541-390-8923
 

·
Registered
Joined
·
2,406 Posts
Check your REVERSER knob, if turned it locks out most of the issues your having ;)
 

·
Registered
Joined
·
710 Posts
A broken shift linkage will not keep the engine from starting if the bike is in neutral.

If the shift lever is still in the normal position and hasn't dropped to about the 7 o'clock position then the linkage isn't broken.

I second the reverser knob suggestion.
 

·
Premium Member
2011 R1200RT
Joined
·
8,178 Posts

·
Registered
Joined
·
2,406 Posts
fpmlt said:
he's up & running
No matter how "oups o'shit or stupid" ... do tell :cussing:
 

·
Registered
Joined
·
4,247 Posts
fpmlt said:
"You ride a guy bike"

I don't get it. What am I missing here?
You said he's up and running.
Dave thought you were saying your bike was up and running and you were refering to it as HE as opposed to a SHE, but you were talking about the other David being up and running.
 

·
Registered
Joined
·
910 Posts
Glad hes up and running..

Oh cheet what was it? I guess we will have to imagine... :D

Never happens to anyone in here :cool:
 

·
Registered
Joined
·
2,176 Posts
mwnahas said:
You said he's up and running.
Dave thought you were saying your bike was up and running and you were refering to it as HE as opposed to a SHE, but you were talking about the other David being up and running.
Oh, sort'a like "Who's on first?" (dated myself with that one didn't I).
 

·
Registered
Joined
·
3,208 Posts
fpmlt said:
I'm about 12 miles from Redmond.
Let me know if you need what I have.
This is the "kinda" stuff that makes this forum great.
men that are willing to stand up and step up.

I "tip my hat" to you :cboy:
 

·
Registered
Joined
·
2,176 Posts
Ya know Hans, I have to say that it really did feel good to be able to help someone out of a bind, no matter how small. And it's a small price to pay for all I've gained here. Except, of course, having to read about dyna beads over and over...and over.
 

·
Premium Member
2011 R1200RT
Joined
·
8,178 Posts
Originally Posted by zippy_gg
what was the issue?
fpmlt said:
I never kiss and tell!!!
I was hoping for a more technical explanation... :confused:
 

·
Registered
Joined
·
3,138 Posts
Hey Frank, glad you were able to lend a helping hand. Like Hans said, that is what this site is all about! Meanwhile, the guys (including this guy) are curious just what was the fix for the delima the guy was in?

John
 

·
Registered
Joined
·
2,746 Posts
Well said Buff. Nice to know there are folks so willing to help.

Some of us don't care what the issue was...... Well maybe SOMEONE doesn't care! What was the issue???!!!

Loren

SilverBuffalo said:
This is the "kinda" stuff that makes this forum great.
men that are willing to stand up and step up.

I "tip my hat" to you :cboy:
 

·
Registered
Joined
·
3,525 Posts
Probably the reverser knob...."Twist" , Ok it's fixed...

:histerica :histerica :histerica :histerica :histerica :histerica :histerica :histerica :histerica :histerica :histerica :histerica

I've done it...But did finally find it on my own..Don't feel bad, It happens.

Or maybe that was had it done to me........Hmmmmm:rolleyes:

John
 
1 - 18 of 18 Posts
Top