Trying to locate owner - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old Jan 17th, 2006, 10:24 am Thread Starter
Senior Member
 
GLWBMW's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Jacksonville, FL, USA
Posts: 100
Trying to locate owner

I'm trying to locate the owner of an '05 K1200LT, Metallic Graphite in color, Florida Tag# 37117H, That was at BMWNEF winter rally at Camp Blanding this past weekend. No trouble, just wanting to know where he got the reflective tape that is on the back of the bike.

Gary
"Life is Short; Live it Well"
'05 K1200LT "Max"
GLWBMW is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New owner of 1150R Dartmanok Other R-Bike Discussion 7 Feb 1st, 2006 8:30 am
Owner of 2005 with CD Changer. Please look here. strsout K1200LT 5 Dec 19th, 2005 6:16 pm
New LT owner - Yosemite photos link jgburns K1200LT 15 Nov 16th, 2005 7:52 am
"Return to Ironhorse" Update New LT Owner BamaLT South East 9 Nov 13th, 2005 9:00 pm
New owner questions rotax07 K1200LT 15 Oct 10th, 2005 6:38 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome