K100 issues - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old Jul 14th, 2013, 6:50 am Thread Starter
Senior Member
 
martin280s's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Jundiai, Sao Paulo, Brazil
Posts: 124
K100 issues

Hi Everyone,
Normally, I have no need to post on the forum...thankfully! However, I've just got my 1988 K100 tank back from the paintshop and, upon assembly, the fuel pump is blowing fuses. Strangely, everything else is 100%. Anyone got any clues where to look?
Many thanks in advance, Martin

1999 BMW K1200LT "Galatea"
1976 MERCEDES-BENZ 280S "Lady Genevieve"
1993 MERCEDES-BENZ S320 "Lady Audrey"
martin280s is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old Jul 14th, 2013, 1:36 pm
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Belton, Tx, USA
Posts: 100
Re: K100 issues

Check the wiring from the fuel sender to the pump.

Ron
beets is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issues with Radio / Comm Chasman50 K1200LT 4 Aug 23rd, 2011 12:17 pm
Issues...Where to start? swb Other K-Bikes Discussion 12 Jun 19th, 2010 3:40 pm
Voice II questions..and issues edbremer Intercom, CB, & 2-Way Radios 0 Mar 24th, 2009 9:44 pm
Chasing GT Tech Issues with Broken Processes DavidTaylor K1200/1300GT (The Next Generation) 19 Dec 19th, 2008 5:37 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome