BMW Luxury Touring Community - Reply to Topic
Thread: Broken Final Drive Photo Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
Jul 19th, 2007 1:06 pm
dronning I knew the brakes were good but good enough to snap a rear drive!

Tell us more when/how did this happen? Did you hit a speed bump doing 80mph?

Dave
Jul 19th, 2007 1:04 pm
K1200LTryder
Quote:
Originally Posted by andy
Hey! Thats broken! Or is that supposed to look that way?


Yes it is supposed to look that way...only when broken though....
Jul 19th, 2007 12:12 pm
wolfstudios
Wow!

WOW! What caused that?


Wolf
Jul 19th, 2007 11:10 am
Lzyellodog I think he was using the LT to tow a Truck. Yikes. How does something like that happen?
Jul 19th, 2007 7:40 am
McAllister How many stumps did you get pulled before it happened?
Jul 19th, 2007 1:05 am
atrovarious
Quote:
Originally Posted by dandiver
How many mile on it? Year of bike? What type of oil did you use?
I don't think that failure has anything to do with lubrication.
Jul 18th, 2007 10:46 pm
JPSpen If you're going to be Jumping your LT at the Enduro Fest, You've got to expect a few broken parts here and there..

You might be able to fly your LT, But when it lands, something's gonna break..

That's just wrong...


Oh, well, It's not like you can't find the problem..


Later

John
Jul 18th, 2007 7:36 pm
DanDiver
Dats UGLY !!!

How many mile on it? Year of bike? What type of oil did you use?
Jul 18th, 2007 6:25 pm
hallzee
Quote:
Originally Posted by munson
I think some JB Weld ought to fix her right up!
John.... You sure this isn't a job for Crazy Glue?
Jul 18th, 2007 5:58 pm
munson
Quote:
Originally Posted by Moonshine
I think some JB Weld ought to fix her right up!
Jul 18th, 2007 5:51 pm
cfell Moonshine.. man, that's "flat busted"!!!! but the bearings look good (sorry, you'll have to replace them, too."
Jul 18th, 2007 5:42 pm
andy Hey! Thats broken! Or is that supposed to look that way?
Jul 18th, 2007 5:34 pm
Moonshine
Tried Again

http://www.bmwlt.com/forums/attachme...id=13192&stc=1
Jul 17th, 2007 10:12 pm
munson
Quote:
Originally Posted by Moonshine
This final drive is not worn out it is broken.

http://www.bmwlt.com/forums/attachme...id=13181&stc=1
It looks like you are pasting the URL of the pic into your message and your sig line.
Click here for an explanation of attachments.
Jul 17th, 2007 9:02 pm
Sunshine No workie for me either...
Jul 17th, 2007 7:21 pm
Moonshine
Don't know what I am doing

The link works on my computer. This is the first time I tried to post a picture so I don't really know what I am doing.
Jul 17th, 2007 7:11 pm
messenger13
Quote:
Originally Posted by Moonshine
This final drive is not worn out it is broken.

http://www.bmwlt.com/forums/attachme...id=13181&stc=1
Bad link...
Jul 17th, 2007 6:54 pm
Moonshine
Broken Final Drive Photo

This final drive is not worn out it is broken.

http://www.bmwlt.com/forums/attachme...id=13181&stc=1

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome