BMW Luxury Touring Community - Reply to Topic
Thread: Headset Troubleshooting Help Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
Jun 12th, 2007 3:48 pm
jhsonderb
Quote:
Originally Posted by wkclark
Just picked up a couple of headsets (at Americade) for my LT (IMC-Motorcom.com -- Model: HS-B30) made specifically for the BMW. Got everything all hooked up and the stereo system is coming through just great -- trouble is that the Voice Activated intercom system (comfirmed it is Voice activated in my Com System User Guide) won't function. Have turned the IC volume right up and VOX sensitivity to the max without success.
Any suggestions on how I can troubleshoot this one?
Many thanks in advance!
Keir
http://www.imc-motorcom.com/content...3_1&language=en
PS: In case it's helpful ... from reading over related posts I believe I have a Com system you refer to as BC3? The bike is a 2002.
PSS: I posted this originally (incorrectly) in the general K Bike forum so if you have already read this .. please pardon this rookie mistake.
I thought I had a similar problem with my Voice II. I was increasing the microphone level to 10 thinking I would make it more sensitive. Actually had to turn it down to decrease the sensitivity of the vox threshhold. Something like adjusting the squelch on a CB. Hopefully, your issue is as simple as something like that.
Jun 12th, 2007 2:17 pm
wkclark
Headset Troubleshooting Help

Just picked up a couple of headsets (at Americade) for my LT (IMC-Motorcom.com -- Model: HS-B30) made specifically for the BMW. Got everything all hooked up and the stereo system is coming through just great -- trouble is that the Voice Activated intercom system (comfirmed it is Voice activated in my Com System User Guide) won't function. Have turned the IC volume right up and VOX sensitivity to the max without success.
Any suggestions on how I can troubleshoot this one?
Many thanks in advance!
Keir
http://www.imc-motorcom.com/content...3_1&language=en
PS: In case it's helpful ... from reading over related posts I believe I have a Com system you refer to as BC3? The bike is a 2002.
PSS: I posted this originally (incorrectly) in the general K Bike forum so if you have already read this .. please pardon this rookie mistake.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome