ABS Problem - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old Nov 16th, 2019, 8:31 pm Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 1
ABS Problem

My 2012 K1600GT sprung up a brake error and I noticed ABS not functioning after a near disastrous front wheel slide under hard braking, luckily I have the GS-911 wifi tool. Hooking it up reads out a rear wheel speed sensor electrical error. So far I have replaced 2 rear wheel speed sensors and even an even the ABS wheel ring but error and lack of ABS function remains.
Salman Isyaku Kiru is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old Nov 17th, 2019, 1:34 pm
Lifetime Supporter
 
Patric's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Zephyrhills, Florida USA
Posts: 1,453
Re: ABS Problem

Hi , you might have a broken wire some were ...

Patric Blackman
2002 K1200LT/Hannigan2+2
2010 R1200GSA ...1987 Helix...
AMA Charter Lifemember
37 Year Member of both BMWMOA & BMWRA

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Patric is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome