2013 K1600 GT power problems? - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old May 6th, 2017, 1:10 pm Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 2
2013 K1600 GT power problems?

Hey, new here and desperate for help. I went to get my bike ready for the new season and when I turn the key nothing lights up. First thought was maybe the battery tender didn't do it's job and the battery died so I tried jumping it with no success. I got a new battery, got it wired in and same deal, no power to anything. I got to looking at it and it seems like some water might have built up in the compartment in front of the battery under where some of the fuses are? Not sure how I'd drain it but maybe it's causing a grounding issue. We had a freak storm up here a couple days ago and I forgot get the bike back under the cover so if that's what's causing this I'll be pretty pissed at myself.
Carl Higgins is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old May 6th, 2017, 11:10 pm
IBR# 366
 
meese's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: West Linn, OR
Posts: 16,479
Garage
Re: 2013 K1600 GT power problems?

It could be an issue with the main fuse or relays in the box in front of the battery.

You might want to ask over at K1600forum.com. There are a lot of active members there that may be able to help.

Ken
Pacific NorthWet
'13 Dark Graphite Metallic K16GTLD, 24K miles
'09 Magnesium Beige Metallic K13GT, 63K miles
'03 Anthracite Metallic K12LTC, 66K miles
'02 Mauve Metallic K12LTC, 106K miles and sold
BMWLT#143, IBA# 366, MOA# 111996, SCMA# 24032


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Some people see the gas tank as half empty. Some see it as half full. All I care is that I know where the next tankful is coming from...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
meese is offline  
post #3 of 3 Old May 7th, 2017, 1:54 pm Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 2
Alrighty thanks!
Carl Higgins is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP please ! 04 K12 - Switched power signal on CD Radio plug ... Titou33 K1200LT 1 Apr 7th, 2015 9:05 am
Getting a 2013 GT but I have concerns dotcomdewd K1600GT/GTL 21 Jul 25th, 2013 12:15 pm
radio wiring harness 2006 R12RT and a power question paulleventhaldds Satellite Radio 2 May 31st, 2007 6:27 am
Autocom noise problems DaveNH Intercom, CB, & 2-Way Radios 9 Mar 14th, 2006 7:11 pm
Problems with Hoon Hardware Power Supply LT05RT04 Satellite Radio 3 Nov 28th, 2005 3:45 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome