Nav V paired to iPhone 4S voice dial problems - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old Oct 7th, 2014, 2:01 am Thread Starter
Junior Member
 
Cndrider's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Lindsay, Ontario, Canada
Posts: 3
Nav V paired to iPhone 4S voice dial problems

Having an issue where making calls through nav V works fine if using phonebook or call home, but when I using voice dial I am having issues. I can hear the phone ring once, then nothing else. The person I'm calling tells me later that their phone only rings once then stops. If they do pick up, they don't hear anything. I tried deleting all pairings, Sena (SMH10), and Nav are updated, and re-paired everything. The voice dial worked fine when I tested, but the next ride voice dial problems came back. I am sure it was working fine earlier in the summer. I believe prior to updating the Nav V last spring everything worked fine.

Actually, thinking back, I was having an issue earlier in the summer where it took a few seconds after the party I was calling picked up before I could hear them or they could hear me, but the connection always worked after a few seconds. Now the problem has progressed where the voice dial doesn't complete.

Sena SMH10 worked flawlessy with the Nav IV, but iPhone wasn't paired to the Nav either. It was paired directly to the Sena.

Here is how I'm paired:
- Sena to Nav V
- Sena to bike
- iPhone 4S paired to Nav V
Everything works properly except voice dial. Any ideas?

Best,

Ken

Last edited by Cndrider; Oct 7th, 2014 at 2:43 am.
Cndrider is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voice II connectors problems?? bowdon Intercom, CB, & 2-Way Radios 9 Jan 18th, 2010 12:32 am
3G iPhone and Mac 'geniuses' Randy Chit Chat 24 Aug 22nd, 2008 7:45 pm
Problems with Phone Connection Factory Voice II tstachler Intercom, CB, & 2-Way Radios 2 Jul 7th, 2008 8:03 am
Zumo 550 voice to helmet problems BillCav GPS 2 May 9th, 2008 12:22 am

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome