Radio Question - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old Mar 31st, 2006, 1:20 pm Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: May 2003
Location: , ,
Posts: 160
Question Radio Question

The radio on my 2003 LT plays only on the front left speaker. Does anyone know the problem and if so the fix. Sometime when first turned on, it will play on the front two speakers and sometime it will play on all four, but only for about 5 seconds. Then, it goes to the front left speaker. Thanks for any help. Hate the thought of buying a new radio.
k5lo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old Mar 31st, 2006, 1:23 pm
Senior Member
 
Tallyho's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Roseville (Gateway to the Sierras), CA, USA
Posts: 2,083
Sounds like a loose plug to the radio under the stingray. They do come loose after awhile.

Bob Morrow #4204
2014 K1600GTLE "Firefly" GTL 4 Two
2002 K1200LTE "Green Hornet" LT 4 Two (history)
"Kyrie Eleison down the road that I must travel"
Tallyho is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio just quit atps1234 K1200LT 62 May 29th, 2017 11:43 pm
Radio static fixed (or "Curses, foiled again.") wcarter K1200LT 8 Dec 31st, 2008 8:37 pm
Radio or RCU? fitzy79 K1200LT 11 Mar 30th, 2006 6:35 pm
Radio question beemer100 K1200LT 4 Mar 13th, 2006 10:35 pm
Question for MyFi XM Radio users??? Portguyofva Satellite Radio 4 Mar 9th, 2006 8:46 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome