Power points not working on right side only - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old Jul 26th, 2012, 8:33 am Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Berea, KY, KY, USA
Posts: 2
Power points not working on right side only

Sorry if the answer is out there somewhere...my internet is down at home and I'm having to post this from work.

I recently purchased an '02 K1200LT and am about to take my first road trip on it. I bought a powerlet adapter, so I can run my GPS and iPhone. Last night, I was getting the bike prepared as I am leaving tomorrow, and the power outlets on the right side of the bike aren't working. The 2 passenger ones and the left one near the foot peg work, but none of the 3 on the right side have power. I have checked all the fuses under the rear seat, but nothing is bad. I'm not sure where else to check for fuses/relays. If anyone could please help, I would greatly appreciate it!

Thanks,
David

2002 BMW K1200LT Custom
dthurst is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old Jul 26th, 2012, 1:22 pm
Wrencher Extraordinaire
 
jzeiler's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Hazel Green, AL, USA
Posts: 13,232
Re: Power points not working on right side only

Check to make sure the connector is attached behind the tupperware.

John
2009 K1300GT Red Rocket
2009 R1200GS (Gone)
2005 K1200LT Ocean Blue Blue Wizard 110 K and counting...
2006 Bushtec Turbo+2 Spell
2004 330 Ci Convertable
K4AN

Have ridden a Motorcycle in all 48
But lack DE, MA, RI and CT with the 2005 LT

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
jzeiler is offline  
post #3 of 4 Old Jul 26th, 2012, 2:21 pm Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Berea, KY, KY, USA
Posts: 2
Re: Power points not working on right side only

Thanks! I'll check that tonight when I get home. Nothing like tearing the bike apart the night before a big trip.

2002 BMW K1200LT Custom
dthurst is offline  
 
post #4 of 4 Old Jul 26th, 2012, 3:29 pm
Lifetime Supporter
 
johnbaker15's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Chelmsford, Ma, USA
Posts: 1,595
Re: Power points not working on right side only

I didn't know there were 6 power outlets? I thought it came with either 2 or 3, mine had 2 (left foot, left passenger) and I added 1, (right foot)

Sounds like someone added a few, that being said I would do what John suggested also, check wiring first.

BTW did you check with the ignition on?

John Baker

2005 BMW K1200LT
1979 Suzuki GS1000E
1978 Honda CB350
1975 Suzuki GT380
johnbaker15 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tip for easier removal of side body panels K100Dennis K1200LT 4 Apr 10th, 2012 4:52 pm
Power Point Question PGRSV K1200LT 3 Mar 1st, 2006 2:54 pm
Problems with Hoon Hardware Power Supply LT05RT04 Satellite Radio 3 Nov 28th, 2005 3:45 pm
Delayed Power to Headset and Detector Canabarry K1200LT 8 Oct 15th, 2005 9:20 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome