No Stereo - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old May 7th, 2012, 9:37 am Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Colorado Springs, CO, USA
Posts: 6
No Stereo

Recently replaced fuel filter on 2002 K12LT. During process had to remove Radio. After long winter with out riding I took the bike out for a run. I turned the radio on and found that I had no sound coming from front or rear left speakers. Pulled covers off checked all connections and reconnected. Radio works fine just no sound from left speakers.

Any clues?
Thanks
-db-
dougbrsrd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old May 11th, 2012, 6:19 am
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Moses Lake, Wa, USA
Posts: 148
Re: No Stereo

I had a similar problem when I had the bike apart for a clutch replacement. Would have speakers with the key off, but nada with the key on. One of my original plugs under the stingray? must have been bad and replaced with 6 bullet connectors. I figured these would be the problem as they are a pain it the tush to plug together. Turns out a 4 wire plug feeding the power (?) to the speakers wasn't seating all the way in.
Bottom row, 2nd plug from the left.

02 K1200LTE (103K)
01 Honda Valkyrie (49K)
1998 Goldwing Aspencade (58K)
65 Chevelle coupe
USAF, E7 retired
(509-760-6382) if you are in the area and need help
olddog1946 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stereo Replacement thread, But different... hdironhead78 K1200LT 26 Aug 25th, 2016 9:37 am
Combination stereo earphones/earplugs? atps1234 iPod/MP3 5 May 22nd, 2009 3:25 pm
Autocom stereo plays on right side only wcarter Intercom, CB, & 2-Way Radios 3 May 15th, 2009 8:02 am
1999 k12lt stereo dead ? oldwingratbike K1200LT 9 Apr 14th, 2009 9:11 pm
Stereo sound not working...any suggestions? bmwscoot42 K1200LT 4 Feb 3rd, 2007 10:13 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome