Wont start after valve adjust........... - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old Aug 27th, 2011, 10:05 am Thread Starter
Senior Member
 
STARFIGHTER's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Hot Springs Village, AR, USA
Posts: 1,561
Wont start after valve adjust...........

I was careful to zip tie the cam sprockets to the chain but..............................
after assembly, will not even try to start............................................. .............
Ideas ??

LATER........Check wiring...........DOH !!!!!
Forgot to connect the fuel pump..........runs like a dream...............................
Would have saved a lot on gas though............................................ ..............
Thanx to all who helped w/ the valve adjust............................................ ......
I'm mixing a texas size margarita and climbing in the cool tub......................

Allan..Illinois, Oregon, Arkansas, and tomorrow the Universe
2003 K1200LT trike - Starfighter
2004 R1150RTP - Combat Touring
IBA #38152
BMW-MOA 97667
Patriot Guard Riders
...and man of leisure


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by STARFIGHTER; Aug 27th, 2011 at 10:11 am. Reason: More info..................
STARFIGHTER is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old Aug 27th, 2011, 2:24 pm
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 14,434
Re: Wont start after valve adjust...........

Quote:
Originally Posted by STARFIGHTER
I was careful to zip tie the cam sprockets to the chain but..............................
after assembly, will not even try to start............................................. .............
Ideas ??

LATER........Check wiring...........DOH !!!!!
Forgot to connect the fuel pump..........runs like a dream...............................
Would have saved a lot on gas though............................................ ..............
Thanx to all who helped w/ the valve adjust............................................ ......
I'm mixing a texas size margarita and climbing in the cool tub......................


Man, ain't it grand when things work great after a diagnosis gone way good!!

Think I'd mix a cool tub and climb in a Tejas size margarita.
Dick is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rough Start (video)!! I need HELP...please!! BlauBeeMr K1200LT 46 Feb 9th, 2011 11:37 am
No start this morning Harold-NY K1200LT 2 Mar 7th, 2010 5:39 pm
Ignition or fuel problem, No start ridinredfox K1200LT 26 Jan 14th, 2010 8:15 am
Valves adjusted from 6k to 60k miles? yechave K1200LT 28 May 20th, 2009 7:59 am
Triple BBG-Ride Report murray Ride Tales 8 Nov 20th, 2005 6:34 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome