Radio / Auxilary - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old Apr 14th, 2009, 11:48 pm Thread Starter
Senior Member
 
Diehly's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Defiance, OH, USA
Posts: 298
Radio / Auxilary

I ordered the recommended patch cord from BMW auto and it plugged into the back of the radio just like it was supposed to. I got a 6 ft. male to male patch cord from Radio Shack to go from my Garmin to the radio but no luck. Using the CD/Intercom/Aux button I went to Aux but I am getting no sound through the unit. Everything else works like it did so I feel good about the install. Any suggestions would be appreciated.

Peace

Diehly

Poke it through, tuck and roll
Diehly is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio Repair Update - When is the next LT ready? Vince_nj1 K1200LT 28 Oct 2nd, 2010 2:46 pm
Unusual Radio Issue on an '02 LTE ErnieA K1200LT 20 Feb 14th, 2009 10:12 am
A New Radio Problem? RVB1019 K1200LT 7 Sep 3rd, 2007 6:55 pm
XM Radio merging with Sirius Radio Tomakazie Satellite Radio 11 Feb 21st, 2007 7:12 am
Radio Question...Searched Hall of Wisdom hybridcage K1200LT 7 Dec 4th, 2006 1:32 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome