K1200LT radio--is lit but no sound or letters on the dial - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old Jun 29th, 2008, 7:54 pm Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: louisville, tn, usa
Posts: 2
K1200LT radio--is lit but no sound or letters on the dial

Has anyone seen this before? I had to replace one fuse for the windshield while out and about and stole it from the radio. Replaced the fuse later and no radio. Do I need to enter a sequence for the security to make it work? I also replaced the battery earlier this year and the radio worked fine after that.

The bike is a 2003 K1200LT with about 40K on the clock. This is the very first hiccup I have experienced.

Thanks.
soilguy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old Jun 29th, 2008, 9:26 pm
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 14,434
Re: K1200LT radio--is lit but no sound or letters on the dial

Quote:
Originally Posted by soilguy
Has anyone seen this before? I had to replace one fuse for the windshield while out and about and stole it from the radio. Replaced the fuse later and no radio. Do I need to enter a sequence for the security to make it work? I also replaced the battery earlier this year and the radio worked fine after that.

The bike is a 2003 K1200LT with about 40K on the clock. This is the very first hiccup I have experienced.

Thanks.
Does your topcase interior light work, as well as the map light at the dash? If not, then the fuse is bad. Try another 15amp fuse.
Dick is offline  
post #3 of 3 Old Jun 29th, 2008, 10:26 pm
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Savannah, GA, USA
Posts: 1,893
Re: K1200LT radio--is lit but no sound or letters on the dial

And if that don't work, disconnect the battery for 10-20 minutes and try again.
Morley is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1200LT Radio Lights up but no sound!!! utrera1 K1200LT 7 Jul 20th, 2008 10:05 pm
Radio on but no sound scootermac K1200LT 6 May 28th, 2007 6:33 pm
Radio no sound Jriverside K1200LT 2 May 21st, 2007 7:22 am
Fix for the Baehr K1200LT and CB radio. CARNEYM Intercom, CB, & 2-Way Radios 5 Jan 15th, 2006 4:01 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome