Power Ports - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old Apr 18th, 2008, 6:46 am Thread Starter
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 91
Power Ports

Anyone had issues with the power ports. The wife and I have a little Helmet to Helmet intercom that plugs in the rear power port. It has been working great for about a year. Now it is blowing the fuse about every time we use it. Should I look more towards the unit or the port? You guys rock!!!
makinne is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old Apr 18th, 2008, 8:21 am
Senior Member
 
cfell's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Round Rock, TX, USA
Posts: 7,794
Re: Power Ports

try plugging the device into your automobile... may need an adapter.... if it blows that circuit then it is the "unit".

Also, could wire up a FUSED power port for direct battery attach... if it blows the fuse, it still show to be in the "unit".

If you still wanna talk to your bride, might get yourself an "Intaride"...

...............
J.M.J...
Dcn Channing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
cfell is offline  
post #3 of 4 Old Apr 18th, 2008, 8:38 am Thread Starter
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 91
Re: Power Ports

Thank you Deacon! What is an Intraride?

Thanks!
makinne is offline  
 
post #4 of 4 Old Apr 18th, 2008, 10:20 am Thread Starter
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 91
Re: Power Ports

Never mind, found it Wouldnt it be better though to just the integrated system BMW offers?

Thanks!
makinne is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Problem TomMoss Satellite Radio 3 Aug 1st, 2010 10:48 pm
iWay 500c audio problem was GPS 11 Apr 26th, 2007 8:07 pm
No power at lower Power Outlets MattKas K1200LT 7 Mar 6th, 2007 10:49 am
Lost power to my radio mkiesel K1200LT 0 Jul 12th, 2006 10:59 pm
Bike power to the trailer for accessories Dezrae Australia, New Zealand, and AsiaPac 2 Oct 25th, 2005 4:43 am

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome