Troubleshooting Hyperlights - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old Mar 28th, 2008, 3:57 pm Thread Starter
Member
 
blkhwk34's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Lafayette, LA, USA
Posts: 48
Troubleshooting Hyperlights

I have the flashing brake Hyperlights that were installed on my 05 LT by someone else. On the right side there are three lights that aren't illuminating. I suspect it's a connection problem, and have an email in to the Hyperlight tech support. In the mean time can anyone give any suggestions on what the problem might be, and how to go about checking the connection?
blkhwk34 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old Mar 28th, 2008, 8:38 pm
Senior Member
 
wilbar00c's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Glastonbury , CT, USA
Posts: 579
Re: Troubleshooting Hyperlights

Remove the tail light assy to see if the wire hook-up is in that location. Open both side cases and remove the "silver" long bolts at the rear that hold the light assy in place.
Ohm/volt meter, rubber band to hold the front brake lever enough to keep the brake light on, check it out.

"The idea is to die young as late as possible"

Barney Rubble (rider); Wilma Flintstone (pillion).
2000LTC CHAMPAGNE, Most prominent color at early CCR's
BMWMOA 89402
wilbar00c is offline  
post #3 of 3 Old Mar 28th, 2008, 9:06 pm Thread Starter
Member
 
blkhwk34's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Lafayette, LA, USA
Posts: 48
Re: Troubleshooting Hyperlights

Thanks very much. That's a great help.
blkhwk34 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Canister Troubleshooting dglenn1 K1200LT 4 Aug 3rd, 2007 10:26 pm
BC-2 Troubleshooting assistance requested Briantime Intercom, CB, & 2-Way Radios 2 Jul 21st, 2007 8:23 pm
PIAA Troubleshooting afastchief Lighting 6 Apr 30th, 2007 7:38 pm
Need advise on Hyperlights Lonewuff Lighting 12 Nov 28th, 2006 11:37 pm
radio troubleshooting chipbrock K1200LT 1 Oct 28th, 2006 8:57 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome