Radio stopped working - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old Aug 1st, 2007, 7:32 pm Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 12
Radio stopped working

I just purchased a 2005 K1200LT. I thought it would be great if I had more room in the right saddlebag so I removed the 6 CD changer and tied-off the 2 connectors. Now the radio won't work. I put the CD changer back in. It still doesn't work. I tried disconnecting the battery overnignt and it still doesn't work. The battery has a 04/06 stamp on it so It's only 15 months old. I'm out of ideas. I need suggestions.
bgudmest is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old Aug 2nd, 2007, 9:21 pm
Member
 
midnitejaz's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Chipley, FL, USA
Posts: 62
Check out this post

Hope this helps!

http://www.bmwlt.com/forums/showthread.php?t=16111

Warren
Chipley, FL
'05 LT - Gold
She was a fast machine, She kept her motor clean
She was the best damn woman I had ever seen -- [ac/dc]

"When you come to a fork in the road, take it."
Yogi Berra
midnitejaz is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A New Radio Problem? RVB1019 K1200LT 7 Sep 3rd, 2007 6:55 pm
XM Radio merging with Sirius Radio Tomakazie Satellite Radio 11 Feb 21st, 2007 7:12 am
radio unit stoped working giokas Other Stuff 10 Nov 23rd, 2006 4:32 am
Radio speed sensor not working ??? Petre K1200LT 6 Sep 24th, 2006 10:24 am
Radio not working! rd_gonz K1200LT 3 Apr 1st, 2006 2:43 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome