Trouble??? - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old Sep 7th, 2006, 10:38 am Thread Starter
Senior Member
 
unleashd's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Oak Hill, VA, USA
Posts: 353
Trouble???

I hope not...

Saw this oil patch near the final drive near the rubber covered area. I just snapped a picture of it before I left for work this morning. I'll prolly clean it up later and see if there is any leak. But was worried a bit....


Prakash Krishnamurthy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2004 R1150RT Titanium Grey

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
unleashd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old Sep 7th, 2006, 10:50 am
Senior Member
 
amarider's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brentwood, CA, USA
Posts: 5,849
Looks like you got a boot seal leak, which can be from the rear drive or the tranny. You can loosen the boot clamp and see if there's any oil in there. This does not mean you have a rear drive failure but you should have it inspected and the proper seal replaced.

John & Cathy
Northern CA
01 K1200LTC Basalt - Moose


Posse #2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

If you don't know where you're going, you might end up somewhere else
amarider is offline  
post #3 of 3 Old Sep 7th, 2006, 10:53 am Thread Starter
Senior Member
 
unleashd's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Oak Hill, VA, USA
Posts: 353
Looks like I "have" to clean the bike to see if this is really a leak

Prakash Krishnamurthy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2004 R1150RT Titanium Grey

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
unleashd is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble in Townsville! onions Australia, New Zealand, and AsiaPac 50 Jul 17th, 2007 3:35 am
ignition trouble - what's the key? KYchris02 K1200LT 2 Jul 3rd, 2006 10:15 am
Bike trouble??? Not sure unleashd K1200LT 11 Jun 29th, 2006 9:09 am
Left Turn Trouble tyroneteeth K1200LT 4 Feb 2nd, 2006 1:38 pm
Trouble on the road fearlessfrank South Central 0 Oct 8th, 2005 1:48 am

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome