Radio no sound - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old Aug 27th, 2006, 5:51 pm Thread Starter
Lifetime Supporter
 
Join Date: Nov 2004
Location: Lake Elsinore, CA, USA
Posts: 302
Radio no sound

I hit a bump and lost my radio sound. When I checked it out I get sound out of my right front speaker,but not very loud. I checked my connectors behind the stingray and under the seat and nothing changed. With my helmet on and engine running you can't hear the radio or CD's. The display is normal. Jim
Jriverside is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old May 19th, 2007, 6:28 pm
Junior Member
 
utrera1's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: utrera, Sevilla, Spain
Posts: 22
Sounds like we have the same problem. The display is on and can even change channels, but no sound. (yes I've checked the mute button)
utrera1 is offline  
post #3 of 3 Old May 21st, 2007, 8:22 am
Senior Member
 
Join Date: May 2003
Location: St. Louis, MO, USA
Posts: 697
I had a simular problem and here is what I found. One of the connectors from the stingray to the bike had worked loose. The "locks" on the connector had worn and the locking tabs were not engaging and holding the connector together. One good bump was enough to let it slide apart just enough to break the connection. The first indication I had a problem was when my headset stopped working. I'd double check the connectors again and make sure they were engaged.

Bill McAllister
St. Louis, MO.
2003 K1200LTE
McAllister is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio just quit atps1234 K1200LT 62 May 29th, 2017 11:43 pm
Radio static fixed (or "Curses, foiled again.") wcarter K1200LT 8 Dec 31st, 2008 8:37 pm
Rained out radio LCD kip K1200LT 8 Jun 30th, 2006 12:12 pm
Sirius Radio on the LT JMMRoad Satellite Radio 8 Jun 18th, 2006 11:10 pm
Radio flickering KMC1 K1200LT 3 Jun 7th, 2006 11:50 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome