Speaker problem - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old Jul 30th, 2006, 4:11 pm Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: , ,
Posts: 9
Speaker problem

I just noticed on a 2005 bike that the front left speaker has stopped working...well when you first turn on the radio/CD it works fine then after 10 seconds just cuts out dead.
The rear speakers work fine and have tried all the controls balance..fade and so on just the same every time ...dead after 10 seconds any help on this Stewart UK
slystewart is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio Problem fixed thanks to the HoW... lhamonic K1200LT 8 Oct 20th, 2016 12:30 pm
Sputtering problem speedy K1200LT 22 Nov 20th, 2009 12:17 pm
Weird electrical problem ronbok K1200LT 5 Jul 2nd, 2008 11:37 pm
Cheap Rear Speaker Replacement MolenaarD K1200LT 5 Jul 10th, 2006 3:17 am
Battery problem or what else johnkeyes K1200LT 2 Feb 13th, 2006 8:14 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome