Motorola HF-820 Problem - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old Mar 28th, 2007, 12:06 pm Thread Starter
Lifetime Supporter
 
GBaker's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Summerville, South Carolina, USA
Posts: 287
Motorola HF-820 Problem

The above unit has worked twice but now will not take a charge. Anyone had that experience and any suggestions as to remedy other than throw it away or send it back??

Thanks
GBaker is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old Mar 28th, 2007, 12:43 pm
Member
 
jdanek's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: St. Augustine, FL, US
Posts: 53
After mine sat unused for a few months, the blue charging led didn't light up for at least 5 minutes. I left it connected to the charger and eventually it came back on and worked fine... very odd though.
jdanek is offline  
post #3 of 5 Old Mar 28th, 2007, 5:59 pm Thread Starter
Lifetime Supporter
 
GBaker's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Summerville, South Carolina, USA
Posts: 287
Thanks, mine did that as well but I have left it plugged in for over 24 hrs now and nadda....

Well its off to run Motorola down.......
GBaker is offline  
 
post #4 of 5 Old Mar 29th, 2007, 10:46 am Thread Starter
Lifetime Supporter
 
GBaker's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Summerville, South Carolina, USA
Posts: 287
Motorola HF 820 Problem--Solved

As information, I took it apart last night checked the continuity of the charger reciever, put it back together and it works....

Have no idea what caused it but so far so good...

Must still have that old magic touch...
GBaker is offline  
post #5 of 5 Old Mar 30th, 2007, 8:36 am
Bob
Senior Member
 
Bob's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Sugar Land , TX, USA
Posts: 163
Just remember, There may always be a small discharge...

Remove batteries from equipment not to be used for 2 weeks or more!
Will save you serious grief!

Bob Weir KC6VHS
99 K1200LTC Canyon Red "Thank god I didn't sell her!"
06 K1200lt Magnesium Black Metallic. YEAH! Baby got new legs,
Plastic will be a bit crunchy, but... She will be road worthy soon!
MAXbmwmotorcycles.com Great price on parts and free shipping!
Saved me about $560.00+ on local parts! Thanks Max!


82 Yamaha Seca ZZzzapp (converting to electric)
Where is Bob? click here!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Bob is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio Problem fixed thanks to the HoW... lhamonic K1200LT 8 Oct 20th, 2016 11:30 am
Sputtering problem speedy K1200LT 22 Nov 20th, 2009 11:17 am
Rain induced problem on '04 LT? bwdjr K1200LT 3 Nov 19th, 2009 11:01 am
Weird electrical problem ronbok K1200LT 5 Jul 2nd, 2008 10:37 pm
Oil Usage Problem Solved..Finally herk402 K1200LT 7 Sep 26th, 2006 12:51 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome