Nav III - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old Jun 21st, 2008, 11:28 am Thread Starter
Senior Member
 
philh24's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: saltburn by the sea, cleveland, uk
Posts: 492
Nav III

I have just bought an 07 lt complete with NavIII and autocom Pro avi when switched on I dont get any instructions through the headset at all.There is a lead plugged into the NavIII and the other end into port 4 on the autocom. The autocom works fine I can play music is there something ive missed,there is a bluetooth adaptor also plugged into the autocom. Do i have to run the audio from the Nav III via bluetooth or should it work hard wired I was not given the book of words thanks for any help phil
philh24 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome