Problems Installing Nav II Disks - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old Aug 13th, 2006, 9:13 pm Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Donalsonville, GA, USA
Posts: 277
Problems Installing Nav II Disks

The BMW Nav II came with my R1200RT and I have been trying to install Mapsource on my computer. When entering the unlock code, I always get an error message as follows: "Incorrect or missing language dll file. Please reinstall Unlock Wizard.dll."

It has been reinstalled numerous times and I always get the same message. Is there a quick fix for this or will I need to send the entire thing back to Garmin? I would like to avoid that if possible.

Any help would be appreciated.

Thanks.
LarryR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old Aug 13th, 2006, 9:20 pm
Senior Member
 
lhendrick's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Waccabuc, NY, USA
Posts: 633
Have you considered calling Garmin support (telephone)?

Laurence Hendrick

2008 K1200GT, Dark Graphite (Oh my, so fast!)
2005 LT Ocean Blue (Sold and comfort will be missed, but not the weight)
lhendrick is offline  
post #3 of 4 Old Aug 13th, 2006, 9:39 pm Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Donalsonville, GA, USA
Posts: 277
I tried about five times to call technical support but simply got tired of being on hold for a total of approximately 1 1/2 hours. I just finally gave up. Maybe tomorrow will be a slow day and hopefully will get through to a human voice.
LarryR is offline  
 
post #4 of 4 Old Aug 14th, 2006, 3:09 am
Senior Member
 
®win's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Leiden (NL - EU), , The Netherlands
Posts: 1,281
Garage
Did you reinstall using the old / original City Navigator disks? If the GPS originally came with for instance CN version 6, you need to uninstall everything (including directories and clean your registry for best results) and reinstall using CN version 6. You can upgrade your maps after complete reinstall.

Don't forget to update Mapsource afterwards to the current version (v 6.11.3).

Erwin

R1200GS Adventure LC 2018, Blackstorm/Schieferdunkel Matt/Achatgrau (Triple Black), in full options, BMW Navigator V


R1200GSA LC '18 <- R1200GSA LC '14 <- K1600GTL '12 <- R1200GS Adventure '09 <- K1200GT '07 <- K1200LT '05 <- K1200LT '99 <- K1100LT '95 <- K75RT '92
®win is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pretty sure I have Smartire receiver problems jackd Other Stuff 9 Jul 26th, 2006 8:49 pm
Problems with 02 K1200LT in service bulletin damenke K1200LT 17 Jul 22nd, 2006 12:26 pm
Front End problems!! km5bh K1200LT 36 Apr 9th, 2006 9:03 pm
Autocom noise problems DaveNH Intercom, CB, & 2-Way Radios 9 Mar 14th, 2006 7:11 pm
One Years Worth of Problems. cherokee123 K1200LT 1 Feb 22nd, 2006 7:57 am

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome