"Like Button" not working - BMW Luxury Touring Community
 4Likes
  • 2 Post By tvguy
  • 1 Post By PatM55
  • 1 Post By tvguy
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 Old Apr 30th, 2019, 11:01 pm Thread Starter
Cat Herder
 
tvguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Las Vegas, NV, USA
Posts: 1,340
Garage
"Like Button" not working

I am having an issue with the "like" button not working. If I click it, it just jumps to the top of the page and will not like your comment. Has anyone else have this issue. Emailed tech support and they have never answered.
scottydawg and PatM55 like this.

Tvguy
'16 R1200RT - "Golden Eye"
'11 R1200RT - "Night Fury" SOLD
'02 K1200LTE - "The Silver Bullet" SOLD

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
tvguy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old May 1st, 2019, 1:05 am
Old Dawg
 
scottydawg's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Sacramento, CA, USA
Posts: 3,250
Re: "Like Button" not working

Working for me

Scott
Sacramento CA
HDDC Posse

''03 Ducati ST4S with ABS - '12 KTM 500EXC - '19 BMW GS/A
(Jessica Focker's) '15 BMW S1000RR - '17 KTM 350EXC-F - '09 Yamaha XT250

Some of the most asinine things people do are typically preceded by the two words "Watch this."
scottydawg is offline  
post #3 of 7 Old May 1st, 2019, 11:21 am
Senior Member
 
PatM55's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: Canada Eh!
Posts: 258
Re: "Like Button" not working

Works for me too. I suggest clearing your browser cache.
Admin likes this.

Ride safe!
PatM55 is offline  
 
post #4 of 7 Old May 1st, 2019, 11:40 am Thread Starter
Cat Herder
 
tvguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Las Vegas, NV, USA
Posts: 1,340
Garage
Re: "Like Button" not working

Its happening on all of my computers. Cleared cashe and still an issue. I have an ad blocker and a tracking blocker. This never used to be a problem. Just in the last few months.
Admin likes this.

Tvguy
'16 R1200RT - "Golden Eye"
'11 R1200RT - "Night Fury" SOLD
'02 K1200LTE - "The Silver Bullet" SOLD

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
tvguy is offline  
post #5 of 7 Old May 2nd, 2019, 1:20 pm
Administrator
 
Admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 478
Garage
Re: "Like Button" not working

Quote:
Originally Posted by tvguy View Post
Its happening on all of my computers. Cleared cashe and still an issue. I have an ad blocker and a tracking blocker. This never used to be a problem. Just in the last few months.
try testing this with your tracking blocker. lemme know if that's what blocking it?

Lee


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Admin is offline  
post #6 of 7 Old May 7th, 2019, 1:31 am Thread Starter
Cat Herder
 
tvguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Las Vegas, NV, USA
Posts: 1,340
Garage
Thumbs down Re: "Like Button" not working

Nothing is working... The like button is usually a Java thing. I have the newest Java.

UPDATE: It works on Safari. The issue is Firefox.

Tvguy
'16 R1200RT - "Golden Eye"
'11 R1200RT - "Night Fury" SOLD
'02 K1200LTE - "The Silver Bullet" SOLD

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by tvguy; May 7th, 2019 at 10:30 pm.
tvguy is offline  
post #7 of 7 Old May 8th, 2019, 1:14 pm
Administrator
 
Admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 478
Garage
Re: "Like Button" not working

Can you try clearing your cache and cookies for the site in Firefox? Testing it on my end using Firefox works fine.

Niall


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Admin is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speedometer quit working and ABS light blinking Leaping1 K1200LT 6 May 12th, 2018 8:04 pm
Only 1 of 4 speakers working Frenchy K1200LT 11 Nov 8th, 2015 12:09 pm
Cruise Control and Radio Quit Working Arthur K1200LT 2 Apr 7th, 2011 8:21 pm
BC Trip Computer Button not working.... andyfb K1200LT 10 Dec 8th, 2010 8:34 pm
Things I've relearned working on my LT BecketMa K1200LT 9 Sep 17th, 2008 1:45 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome