no avatar display - BMW Luxury Touring Community
 11Likes
  • 1 Post By dvgb131
  • 1 Post By Dick
  • 1 Post By dvgb131
  • 1 Post By Admin
  • 1 Post By Admin
  • 2 Post By mtrevelino
  • 1 Post By Dick
  • 1 Post By dvgb131
  • 1 Post By mtrevelino
  • 1 Post By PatM55
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 20 Old Aug 22nd, 2018, 4:29 pm Thread Starter
Senior Member
 
dvgb131's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Guilderland, NY, USA
Posts: 205
Garage
no avatar display

avatars are not displaying for me.

I do have it checked in the CP.
I get a link next to the poster's ID.
What's up?

Sorry: Using the latest Firefox browser.


Doug B.
Patric likes this.

Doug B.
2000 LT purchased July 2013

Last edited by dvgb131; Aug 22nd, 2018 at 4:30 pm. Reason: addl info
dvgb131 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 20 Old Aug 23rd, 2018, 1:52 pm
Administrator
 
Admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 461
Garage
Re: no avatar display

I see it on your post. are you using any script or ad block?



Lee


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Admin is offline  
post #3 of 20 Old Aug 23rd, 2018, 2:15 pm
Senior Member
 
mtrevelino's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Williamsburg, VA, USA
Posts: 2,486
Re: no avatar display

Lee,
This all started back in June/July when you migrated the servers to Google(?) and went to https. I was suprised no one did a dedicated request to the admins to make them aware of this. Below is a thread that Erik was answering to.
As for ad blockers, I am using Adblock Plus. I tried disabling it to test your theory, but all I started seeing was ads. It did not show everyone's avatar.
So are you seeing everyone's avatar? Because there is a bunch of us who are not.
Thank you!!!!
https://www.bmwlt.com/forums/bmwlt-s...otos-post.html

Mike Trevelino
Williamsburg, VA
2008 RT
2000 LT - Totaled at 99,960 miles


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mtrevelino is offline  
 
post #4 of 20 Old Aug 23rd, 2018, 2:23 pm
Senior Member
 
mtrevelino's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Williamsburg, VA, USA
Posts: 2,486
Re: no avatar display

I tried something else. I just noticed in your attachment that you are seeing the avatars. This is happening with me using Firefox as my primary browser, and is also happening with Internet Explorer. But when I try it with using MS Edge, the avatars are showing. Attached is a picture of my avatar and what everyone's avatar looks like to me.
Further suggestions from you on troubleshooting please. And, if anyone else solved this problem, please post.
Thanks again!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	22
Size:	57.9 KB
ID:	147617  

Mike Trevelino
Williamsburg, VA
2008 RT
2000 LT - Totaled at 99,960 miles


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mtrevelino is offline  
post #5 of 20 Old Aug 23rd, 2018, 2:32 pm
Senior Member
 
mtrevelino's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Williamsburg, VA, USA
Posts: 2,486
Re: no avatar display

I also belong to two other forums (benzworld.org & mbworld.org) that your company may provide admin services and they both show avatars. I know that one of them recently went to https.

Mike Trevelino
Williamsburg, VA
2008 RT
2000 LT - Totaled at 99,960 miles


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mtrevelino is offline  
post #6 of 20 Old Aug 23rd, 2018, 2:38 pm
Senior Member
 
mtrevelino's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Williamsburg, VA, USA
Posts: 2,486
Re: no avatar display

Last one I hope. Lee, you are aware of this issue. Attached is a photo of your reply. This is the last post in the above posting I attached. It has to do with permissions on the classic templates.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	28
Size:	63.5 KB
ID:	147619  

Mike Trevelino
Williamsburg, VA
2008 RT
2000 LT - Totaled at 99,960 miles


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mtrevelino is offline  
post #7 of 20 Old Aug 25th, 2018, 9:20 am
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 14,429
Re: no avatar display

I haven't seen any avatars since June/July logins. Mentioned it in a previous thread - no response. Currently using Safari, but other browsers get same results.
Within this forum's vast documented historical records, there is a wealth of informational threads regarding all aspects of LT ownership. DIY items; when dealers need to be involved, maintenance do/don't, care and feeding of the LT, etc. However, an excercise in searching, results in far more misses than hits. Ex: looking for fairing removal video/examples came up zero. Clicked on Technical, then on HOW, then on maintenance, then on poster name in *g*. In my case, LT.com then flipped to LT.net and according to displayed note, the server quit responding. 😡
Dick is offline  
post #8 of 20 Old Aug 25th, 2018, 12:52 pm
Senior Member
 
mtrevelino's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Williamsburg, VA, USA
Posts: 2,486
Re: no avatar display

Quote:
Originally Posted by Dick View Post
Within this forum's vast documented historical records, there is a wealth of informational threads regarding all aspects of LT ownership. DIY items; when dealers need to be involved, maintenance do/don't, care and feeding of the LT, etc. However, an excercise in searching, results in far more misses than hits. Ex: looking for fairing removal video/examples came up zero. Clicked on Technical, then on HOW, then on maintenance, then on poster name in *g*. In my case, LT.com then flipped to LT.net and according to displayed note, the server quit responding. 😡
Dick,
You should start a new thread to the Admins on this.

Mike Trevelino
Williamsburg, VA
2008 RT
2000 LT - Totaled at 99,960 miles


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mtrevelino is offline  
post #9 of 20 Old Aug 25th, 2018, 1:14 pm
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 14,429
Re: no avatar display

Hi, Mike. Yeah, I know. Prolly will if this thread goes nowhere.
Patric likes this.
Dick is offline  
post #10 of 20 Old Aug 26th, 2018, 10:03 am Thread Starter
Senior Member
 
dvgb131's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Guilderland, NY, USA
Posts: 205
Garage
Re: no avatar display

Quote:
Originally Posted by mtrevelino View Post
Last one I hope. Lee, you are aware of this issue. Attached is a photo of your reply. This is the last post in the above posting I attached. It has to do with permissions on the classic templates.

That is definitely the problem.
I switched to the BMWLT.com (full) scheme and the avatars show up.
Trying to get rid of us retro-grouches?


Please fix the Classic scheme.


Thanks.
Doug B.
Patric likes this.

Doug B.
2000 LT purchased July 2013
dvgb131 is offline  
post #11 of 20 Old Aug 28th, 2018, 12:17 pm
Administrator
 
Admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 461
Garage
Re: no avatar display

I'll make sure the techs are aware of the issue with Classic Skin. Hopefully we can apply a fix soon

Kevin
Patric likes this.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Admin is offline  
post #12 of 20 Old Sep 2nd, 2018, 2:43 am
Senior Member
 
Alfred02's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Mid North Coast, NSW, Australia
Posts: 317
Re: no avatar display

Problem still exists
When I am not logged in I can see the avatars but in the moment I log in so I can reply to a post, all avatars are gone and appear like hyperlinks.

2014 R1200RT-SE/LC Ebony Metallic
Alfred02 is offline  
post #13 of 20 Old Sep 5th, 2018, 11:33 am
Administrator
 
Admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 461
Garage
Re: no avatar display

Hi there,

This is a classic skin issue. I see that Kevin has already escalated it.
For now, I recommend using "Full Skin" in the bottom left corner.
The techs are going through issues by sequence. Once this is resolved, we'll give you a heads up here.

Ed
Patric likes this.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Admin is offline  
post #14 of 20 Old Sep 7th, 2018, 5:59 am
Senior Member
 
mtrevelino's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Williamsburg, VA, USA
Posts: 2,486
Re: no avatar display

Avatars are now showing up in classic view. Thanks Admin folks!!!
Dick and Patric like this.

Mike Trevelino
Williamsburg, VA
2008 RT
2000 LT - Totaled at 99,960 miles


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mtrevelino is offline  
post #15 of 20 Old Sep 7th, 2018, 10:35 am
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 14,429
Re: no avatar display

Showing up here now, also.
Patric likes this.
Dick is offline  
post #16 of 20 Old Sep 8th, 2018, 9:43 am Thread Starter
Senior Member
 
dvgb131's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Guilderland, NY, USA
Posts: 205
Garage
Re: no avatar display

Quote:
Originally Posted by mtrevelino View Post
Avatars are now showing up in classic view. Thanks Admin folks!!!
What he said.


Thanks!
Patric likes this.

Doug B.
2000 LT purchased July 2013
dvgb131 is offline  
post #17 of 20 Old Sep 10th, 2018, 10:43 am
Administrator
 
Admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 461
Garage
Re: no avatar display

How we doing? All good still? Any hiccups with the avatars lately?

- Jb


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Admin is offline  
post #18 of 20 Old Sep 10th, 2018, 2:25 pm
Senior Member
 
mtrevelino's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Williamsburg, VA, USA
Posts: 2,486
Re: no avatar display

You are doing good JB. Please do not jinx!
Admin likes this.

Mike Trevelino
Williamsburg, VA
2008 RT
2000 LT - Totaled at 99,960 miles


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mtrevelino is offline  
post #19 of 20 Old Sep 10th, 2018, 3:42 pm
Senior Member
 
PatM55's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: Canada Eh!
Posts: 230
Re: no avatar display

Mine is fine
Admin likes this.
PatM55 is offline  
post #20 of 20 Old Sep 12th, 2018, 1:26 pm
Administrator
 
Admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 461
Garage
Re: no avatar display

Hi there,

Awesome, let us know if this issue appears again.

Ed


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Admin is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dash Gear Display Inaccurate Fun Bobby K1200LT 1 Oct 24th, 2014 7:30 pm
Avatar display Dick BMWLT Site Support Forum 0 Sep 10th, 2014 4:44 pm
Display Issue found with Navigator IV skytop GPS 3 Mar 24th, 2013 6:09 am
Is it possible to get song and other info (Text) from iPod to display on post 2005 LT 949BFN iPod/MP3 0 Feb 2nd, 2012 12:19 pm
Aris winter farkle projects part 3 (SmarTire display & accessory shelf) pozo_izquierdo K1200LT 5 Oct 21st, 2010 8:16 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome