Description Issue - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old Oct 18th, 2017, 9:09 pm Thread Starter
Member
 
Hibeam's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 48
Description Issue

Posted an ad (For Sale) but the description does not show up. How do I fix it or get it to work?

2008 Magnesium Black BMW K1200LT
Kawasaki 1700 Vulcan Nomad
Yamaha Venture
Kawasaki 1600 Vulcan Classic
Ducati 750GT
Honda 350
Honda 125
Honda 90
Hibeam is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old Oct 19th, 2017, 9:23 am
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 14,432
Re: Description Issue

Quote:
Originally Posted by Hibeam View Post
Posted an ad (For Sale) but the description does not show up. How do I fix it or get it to work?
On your ad, there should be a cluster of icons middle of ad. Run your cursor over each 'til one says "edit". Click it. You might be able to add the description at that point.
Dick is offline  
post #3 of 6 Old Oct 19th, 2017, 9:31 am
Administrator
 
Admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 478
Garage
Re: Description Issue

If that doesn't work, link your ad and we can do some investigation

Kevin
Admin is offline  
 
post #4 of 6 Old Oct 19th, 2017, 12:33 pm Thread Starter
Member
 
Hibeam's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 48
Re: Description Issue

Tried that no less than 10 times last night. Even tried single word which didn't work however a single character does post.

2008 Magnesium Black BMW K1200LT
Kawasaki 1700 Vulcan Nomad
Yamaha Venture
Kawasaki 1600 Vulcan Classic
Ducati 750GT
Honda 350
Honda 125
Honda 90
Hibeam is offline  
post #5 of 6 Old Oct 19th, 2017, 12:34 pm Thread Starter
Member
 
Hibeam's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 48
Re: Description Issue

Not sure how to do that!

2008 Magnesium Black BMW K1200LT
Kawasaki 1700 Vulcan Nomad
Yamaha Venture
Kawasaki 1600 Vulcan Classic
Ducati 750GT
Honda 350
Honda 125
Honda 90
Hibeam is offline  
post #6 of 6 Old Oct 19th, 2017, 2:51 pm
Administrator
 
Admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 478
Garage
Re: Description Issue

Hello there,

Can you link us where you're trying to post?
Also, did you try clearing your cache and cookies before performing this issue?

Best regards,

Ed
Admin is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Garmin 665 /GXM40 issue dbaliko GPS 14 May 19th, 2011 1:49 pm
Acceleration Issue Kalli K1200/1300GT (The Next Generation) 4 Aug 16th, 2010 10:33 am
Balance issue or? Drumbum K1200LT 22 Aug 12th, 2010 8:39 pm
Slave Cylinder/slipping clutch issue JOHNF K1200LT 16 Aug 4th, 2010 5:27 am

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome