Stereo Display - BMW Luxury Touring Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old Jan 3rd, 2011, 6:21 pm Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Fayetteville, OH, USA
Posts: 2
Stereo Display

I'm riding a '03 R1200 CL. A couple of months ago, I was riding in the rain. The display on my stereo clouded over and I can no longer see the display data; am/fm, station, cd, etc. Everything works fine and there is no moisture behind the screen. The display screen is just cloudy and discolored. Has anyone experienced this and if so, were you able to clear it out?
batsig is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old Jan 3rd, 2011, 7:42 pm
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Fayetteville, NC, USA
Posts: 418
Re: Stereo Display

Previous thread discussing same problem.

As discussed by others on the thread,
I've used denatured alcohol on the display.
Applied it with a Q-tip.
Cleans it up very well.
There are other ways to clean it up, too.
LT_Pilot is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ari’s winter farkle projects part 3 (SmarTire display & accessory shelf) pozo_izquierdo K1200LT 5 Oct 21st, 2010 8:16 pm
1999 k12lt stereo dead ? oldwingratbike K1200LT 9 Apr 14th, 2009 9:11 pm
2000 1200lt radio display clouded over thor3101 K1200LT 9 Jun 25th, 2008 8:32 am
Stereo sound not working...any suggestions? bmwscoot42 K1200LT 4 Feb 3rd, 2007 10:13 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome