Lennies sprockets on 1200rt - BMW Luxury Touring Community
 1Likes
  • 1 Post By mwood7800
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old Jan 10th, 2017, 8:39 pm Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: , fl, usa
Posts: 414
Lennies sprockets on 1200rt

Bored for the holidays so I installed lennies on my 05 1200 rt. I have always disliked my high 1st gear. With the sprockets I can live with it. Bike will actually do a roll on wheelie without using the clutch in first. To bad I waited till I hit 60k. It doesn't stand up but front tire will leave pavement.
Geoff c likes this.
mwood7800 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW Luxury Touring Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lennies sprockets okennon RT Series 27 Apr 11th, 2013 12:20 am
1200RT comfort T-jet RT Series 36 May 22nd, 2012 2:24 pm
lennies sprockets mwood7800 RT Series 2 Mar 5th, 2012 7:49 am

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome